Vila Ranč Exkluzívna – Krásna príroda, jazero, chov koní, apartmány, bazén, bowling, spoločenské akcie, kopec prírody, športu a relaxu

1400000

Prehľad

SaleA Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj Vilu Ranč v okrese Šaľa. Vila sa nachádza na rozľahlom pozemku o výmere 19 527 m2. Disponuje mnohými apartmánmi s kúpeľňami, izbami pre hostí s kúpeľňami, prevádzkovou kuchyňou, barom s bowlingom, tanečným parketom, spoločenskou miestnosťou vhodnou na rôzne akcie ( krb), fitkom, saunou, terasou, bazénom, izbami pre personál, stajňami pre kone, plochou pre tréning koní a jazdenie. Na pozemku sa nachádza krásne jazero pri ktorom sa nachádza krytý gril, ohnisko jakuzza a neskutočne veľa okrasných a ovocných stromov ktoré zdobia celý areál. Nezabudneme ani spomenúť tenisový a volejbalový kurt, a detské ihrisko. Vila Ranč je doslova – Oáza relaxu, športu, akcií a koní, pre dospelých aj deti.
Kúpa sa môže financovať aj z HU, ktorú vybavíme pre vás najvýhodnejšie a hlavne bezplatne. Ak Vás nehnuteľnosť zaujala treba si ponuku prísť pozrieť a všetko podstatné sa dozviete pri obhliadke.
Kúpa nehnuteľnosti je podmienená rezerváciou.
Dohodnutie obhliadky a ďalšie informácie: pulcova@salea.sk alebo 0902 208 854. Teším sa na Vás.
SALEA- VÁŠ PARTNER V REALITÁCH- Každá nehnuteľnosť si zaslúži prístup profesionála, veď Vaša nehnuteľnosť je jedinečná! Obráťte sa na nás s dôverou!
Kompletný realitný a úverový servis!
Naše ponuky si môžete pozrieť na salea.sk.

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    11506
  • Celková rozloha:
    19527.00 m2
  • Rozloha:
    1722.00 m2
  • Cena:
    1400000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Vila Ranč Exkluzívna – Krásna príroda, jazero, chov koní, apartmány, bazén, bowling, spoločenské akcie, kopec prírody, športu a relaxu"