Dvojizbový byt v Rovinke, 33 m2, výborná lokalita, nízke mesačné náklady, parkovacie miesto v cene

117000
0.00 m2

Prehľad

Sale-A, váš partner v realitách ponúka na predaj dvojizbový byt v Rovinke. Byt má rozlohu 33,21 m2, nachádza sa na vyvýšenom 1. poschodí z dvoch, bez výťahu. Predáva sa zariadený, sú v ňom nové rozvody elektriky, vody, vlastný bojler na ohrev TÚV, plastové okná, bezpečnostné dvere, podlahové elektrické kúrenie, nové interiérové dvere, v celom byte dlažba, murované jadro, kúpeľňa spoločná s WC (sprchovací kút) – nové obklady, dlažby, sanita. Izba spoločná s kuchyňou – kuchynská linka so spotrebičmi – chladnička s mrazničkou, elektrický sporák s rúrou, mikrovlnka. V byte sú vyvýšené stropy, preto pôsobí opticky priestrannejšie a v prípade vstavaných skríň je možné využiť priestor na odkladanie vecí.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej spálne a obývačky spojenej s kuchyňou.Mesačné náklady cca 80,- Eur/ mesiac vrátane energii a poplatkov.
K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia vo výške 2000 EUR, v ktorej sú zahrnuté právne aj finančné služby pre klientov.
Byt je situovaný v príjemnom prostredí neďaleko hrádze, kompletná občianska vybavenosť – obchodné centrum 300 metrov, lekáreň, dve čerpacie stanice, reštaurácia, pizzeria. Blízka dostupnosť do Bratislavy len 15 min. V tesnej blízkosti zástavka autobusu.
Pre bližšie info nás kontaktujte na t.č. 0948 522 521 alebo na kovacova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    11719
  • Celková rozloha:
    0.00 m2
  • Rozloha:
    32.00 m2
  • Cena:
    117000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Dvojizbový byt v Rovinke, 33 m2, výborná lokalita, nízke mesačné náklady, parkovacie miesto v cene"