Nová znížená cena! Skvelá ponuka! Štvorizbový byt na Račianskej ulici v Bratislave, 70 m2, dve loggie, 3D vizualizácia

240000
0.00 m2

Prehľad

SaleA – Váš partner v realitách exkluzívne ponúka na predaj štvorizbový byt v časti Bratislava – Nové Mesto, ktorý má rozlohu 70 m2 plus dva balkóny (7m2). Bytový dom je zateplený, strecha je vymenená, interiér bytového domu prešiel rekonštrukciou (nové výťahy, vymaľované steny, magnetické čípy na dverách). Byt je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2013 (nová elektrika, plyn, stupačky, podlahy, kúpelňa).
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, komory, ktorú je možné využiť ako špajzu alebo botník, priestrannej obývacej izby, kuchyne, na ktorej boli tento rok vymenené dvierka aj kovanie, troch samostatných izieb, pričom súčasťou jednej izby je šatník, kúpelne so sprchovacím kútom a samostatným wc. Byt sa predáva so zariadením a je ihneď voľný k nasťahovaniu.
K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia vo výške 240 000 € ktorá zahŕňa kompletný právny aj finančný servis a všetky poplatky spojené s prepisom vlastnístva bytu na katastri.
Lokalita, v ktorej sa byt nachádza, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako je škola, škôlka, billa, električková zastávka, lekáreň a detské ihrisko rovno pod bytovým domom.
Pre bližšie info ma kontaktujte na t.č. 0948 522 521 alebo kovacova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    12279
  • Celková rozloha:
    0.00 m2
  • Rozloha:
    70.00 m2
  • Cena:
    240000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Nová znížená cena! Skvelá ponuka! Štvorizbový byt na Račianskej ulici v Bratislave, 70 m2, dve loggie, 3D vizualizácia"