Kompletne zariadený trojizbový dom v nádhernom prostredí v Réci, 96 m2, pozemok 522 m2

334000

Prehľad

SaleA- Váš partner v realitách ponúka na predaj štýlovo zariadený trojizbový rodinný dom v Réci s obytnou plochou 96 m2. Dom je postavený z tehly, zateplený polystyrénom 20 cm, klimatizovaný (3 vnútorné a 3 vonkajšie jednotky), má kvalitné okná (trojsklo), kúrenie je podlahové (voda je ohrievaná elektrickým kotlom), samozrejmosťou je zásobník na teplú vodu a tiež čistička vody. V dome je kvalitný kamerový systém a krb, ktorý v zimných mesiacoch plnohodnotne nahradí podlahové kúrenie.
Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti v ktorej sa nachádza kotol, čistička a vstavané skrine, priestrannej obývačky s kuchyňou, dvoch samostatných izieb a kúpelne so sprchovým kútom a wc. Pozdĺž chodby sú vstavané skrine, ktoré poskytujú množstvo úložného priestoru.
Pred domom, hneď za krásnym kovovým plotom, je vydlaždené miesto na parkovanie a tráva, ktorá je automaticky zavlažovaná. Atmosféru pokoja dopĺňaju okrasné kríky pozdĺž pozemku. Za domom je priestranný drevený altánok na letné posedenie s grilovačkou a drevený záhradný domček na kosačku, záhradné náradie, poprípade bicykle.
Dom sa určite oplatí vidieť osobne.
Pre bližšie info ma kontaktujte na t.č. 0948 522 521 alebo na kovacova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    78417
  • Celková rozloha:
    522.00 m2
  • Rozloha:
    96.00 m2
  • Cena:
    334000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Kompletne zariadený trojizbový dom v nádhernom prostredí v Réci, 96 m2, pozemok 522 m2"