Skolaudované! Novostavba štvorizbového rodinného domu v Tomášove s veľkým pozemkom_603 m2, holodom

305000

Prehľad

Sale-A, Váš partner v realitách ponúka na predaj novostavbu štvorizbového rodinného domu v Tomášove. Obytná plocha domu je 96 m2, nachádza sa v uzavretej časti troch domov a ponúka úžasné súkromie a kľud na priestrannom pozemku s rozlohou 603 m2.

RD je skolaudovaný, postavený z tehly, zateplený fúkanou izoláciou, má predprípravu na klimatizáciu, krb aj exteriérové žalúzie a predáva sa v štádiu holodom. Dom je napojený na kanalizáciu. kúrenie je podlahové elektrické a v kuchyni je tiež prípojka elektriky.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, presvetlenej obývacej izby s kuchyňou, troch samostatných izieb, kúpelne s wc a samostatného wc. Výhodou je pochôdzne podkrovie, ktoré slúži ako odkladací priestor.

V cene domu je zahrnutá vonkajšia fasáda, maľovanie vo vnútri domu a vyrovnanie pozemku.

Obec Tomášov disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti od domu sú potraviny, školy, škôlky, lekári, lekárne a výborný prístup do Bratislavy aj Senca.

Pre bližšie informácie a dohodnutie termínu obhliadky ma kontaktujte na t.č. 0948 522 521 alebo kovacova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    130406
  • Celková rozloha:
    603.00 m2
  • Rozloha:
    96.00 m2
  • Cena:
    305000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Skolaudované! Novostavba štvorizbového rodinného domu v Tomášove s veľkým pozemkom_603 m2, holodom"