Na predaj ubytovanie pre turistov v Sklený Tepliciach s Rodinným domom.

290000

Prehľad

Salea – Váš partner v realitách ponúka na predaj jedinečný rodinný dom s turistickým ubytovaním v malebnom kúpeľnom mestečku Sklené Teplice, ktoré sa nachádza v krásnom prostredí Štiavnických vrchov, len 13 km od historického centra Banskej Štiavnice.

Hlavným ťahákom tejto nehnuteľnosti je ubytovacie zariadenie s vysokým hodnotením na Bookingu, čo zaručuje spokojnosť hostí a stabilnú klientelu. Celková úžitková plocha je 440 m² a dom je rozdelený na súkromnú časť a ubytovaciu časť, ktoré sú oddelené priečkou, čím je zabezpečené maximálne súkromie pre majiteľov aj hostí.

Ubytovacia časť zahŕňa:

8 komfortných izieb,
7 moderných kúpeľní,
3 plne vybavené kuchyne,
1 veľkú spoločenskú miestnosť s krbom,
2 schodiská,
3 technické miestnosti,
Garáž a saunu.
Výhody pre hostí zahŕňajú:

2 priestranné terasy na relax,
4 parkovacie miesta,
Možnosť využiť centrálny vykurovací systém alebo krb,
Internetové pripojenie pre pohodlie hostí,
Bezpečnostný systém s alarmom.
Ubytovacie zariadenie má dlhoročné úspešné pôsobenie na viacerých ubytovacích portáloch a ponúka stabilnú klientelu. Predáva sa spolu so zavedeným menom a možnosťou ďalšieho rozširovania kapacity, čo predstavuje vynikajúcu investičnú príležitosť.

Dom sa nachádza priamo v centre kúpeľného mestečka, v slnečnom prostredí s výborným prístupom z hlavnej cesty. Na pozemku je dostupný vodovod, plynová prípojka a žumpa.

Naše služby zahŕňajú kompletný právny servis až po zavkladovanie na kataster a v prípade potreby poskytujeme aj finančné poradenstvo.

Pre bližšie informácie kontaktujte realitného makléra Tibora Paulíka na tel. č. 0907 631 214 alebo emailom na adrese paulik@salea.sk.

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    190716
  • Celková rozloha:
    0.00 m2
  • Rozloha:
    440.00 m2
  • Cena:
    290000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Na predaj ubytovanie pre turistov v Sklený Tepliciach s Rodinným domom."