Slnečný štvorizbový byt s balkónom v Petržalke, 84 m2, výborná lokalita

210000
0.00 m2

Prehľad

SaleA – Váš partner v realitách ponúka na predaj pekný, slnečný 4-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Petržalky na Dubnickej ulici. Byt sa nachádza na 4/7 poschodí. Výmera: 84 m2.

Byt pozostáva z dvoch priestranných spální, slnečnej detskej izby, veľkej obývacej miestnosti s východom na balkón, kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou a zo vstupnej haly ktorej súčasťou je samostatný šatník a vstavaná skriňa. Všetky izby sú svetlé a nepriechodné.
K bytu prislúcha kobka , ktorá sa nachádza na medziposchodí.
V obytnom dome je k dispozícii osobný výťah a spoločný priestor na úschovu bicyklov. Vstup do domu je na čip. Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Oplatí sa vidieť!!! Byt je kúpou ihneď voľný.

Veľkým plusom je daná lokalita aj samotná ulica obklopená množstvom zelene s kompletnou občianskou vybavenosťou: materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, železničná stanica Petržalka, biznis centrum Vienna Gate, obchodné centrum Aupark, 5 minút od hraničného priechodu Berg, 10 minút Kittsee a Rajka, letné kúpalisko Matadorka. Výborná dostupnosť mestskou dopravou do centra Bratislavy.

Pre bližšie info volajte na 0903 250 991 alebo krajcovicova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    186858
  • Celková rozloha:
    0.00 m2
  • Rozloha:
    84.00 m2
  • Cena:
    210000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Slnečný štvorizbový byt s balkónom v Petržalke, 84 m2, výborná lokalita"