Trojizbový bungalov, 92m2 – KOŠÚTY

169900

Prehľad

SaleA váš partner v realitách Vám prináša do ponuky rodinný dom typu bungalov. Dom je súčasťou dvojdomu.

Tento príjemný trojizbový domček ponúka svoje teplo domova novým majiteľom. Celková výmera domu je 92m2. Bol skolaudovaný v auguste roku 2018 a jedná sa o zánovnú modernú stavbu bez potreby ďalších investícií. Dom ponúka svojím novým majiteľom hotové vstavané skrine, nové spotrebiče ako súčasť kuchyne. Teplo v dome zabezpečuje elektrické podlahové kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. V letných mesiacoch chladenie domu spríjemňuje klimatizácia.

Aktuálne je dom využívaný 3-člennou rodinou. A celkové náklady na bývanie vychádzajú do 170eur mesačne. K domu prislúchajú aj 4 parkovacie miesta pred domom s možnosťou dobudovať prípojku pre elektromobil. Pozemok má celkovú výmeru 252 m2, je udržiavaný, kompletne oplotený čo ponúka obyvateľom dostatok súkromia.

Súčasťou domu je krytá terasa cca 20m2. V rámci záhrady je vybudovaný záhradný domček, miesto pre bazén prípadne vírivku. Záhradný domček ponúka odkladací priestor na náradie a bicykle o rozlohe cca 15m2.

Dom sa nachádza v novovybudovanej ulici priamo v obci Košúty. Priamo v ulici sa nachádza aj nové detské ihrisko. Obec má veľmi širokú občiansku vybavenosť .

Výhody : .Vstavané skrine, moderne vybavená kuchyňa. Exteriér – záhradný domček. Toto všetko Vám ponúka vysoký komfort a umožňuje okamžité nasťahovanie.

Dom aj so záhradou si môžete prezrieť pomocou 3D prehliadky, ktorá je súčasťou inzerátu.

Oslovila Vás táto ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať zodpovieme vám všetky otázky ohľadom rezervácie, výstavby a financovania. Pripadne vás oslovilo spracovanie ponuky a mali by ste tiež záujem? Som tu pre Vás

Info :0918685901
bartikova@salea.sk
Mojou prioritou je vaša spokojnosť.
Zabezpečujeme kompletný právny servis a pomoc s financovaním a vybavením HU.
S nami máte svoje nové bývanie bez starostí a za najlepších podmienok!

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    186880
  • Celková rozloha:
    252.00 m2
  • Rozloha:
    77.00 m2
  • Cena:
    169900
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Trojizbový bungalov, 92m2 – KOŠÚTY"