Nadštandardný krásny rodinný dom Galanta s bazénom, saunou a dvojgarážou EXKLUZÍVNE

444000

Prehľad

SaleA- Váš partner v realitách Vám ponúka výhradne iba u Nás na predaj krásny nadštandardný rodinný dom v Galante na Kolónii. Rodinný dom má výmeru 168 m2 a je 4 izbový na pozemku o výmere 1244 m2. Dom bol postavený v roku 2016. Pozrite si virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti https://my.matterport.com/show/?m=mnFBeDioF1t . Dispozícia domu: vstupná chodba, samostatné wc s umývadlom, vstavaný šatník, po ľavej strane sa nachádza špajza, otvorená kuchyňa s obývačkou s vysokým stropom a výstupom na terasu, spálňa s veľkým šatníkom a veľká kúpeľňa so sprchovým kútom wc a umývadlom. Po pravej strane sa nachádza pracovňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, wc a umývadlom, technická miestnosť ( plynový kotol so zásobníkom vody, zmäkčovač vody, optika, práčka, sušička, menič fotovoltaiky, filtre, hlavný rozvádzač).

Dom je napojený na všetky siete a je postavený z tehly 30 cm plus zateplenie 20 polystyrén. Kúrenie v dome je podlahové teplovodné na plynový kotol ( termostaty na ovládanie kúrenia v každej izbe), okná v dome sú hliníkové ako aj vstupné dvere do domu plus všade na oknách hliníkové elektrické vonkajšie rolety na ovládanie s ovládačom alebo vypínačom. V každej izbe je pripojenie na internet. V dome je alarm a kamery. Videovrátnik plus elektricky otvárateľná brána na parkovanie vo dvore pre dve autá, plus v dvojgaráži zaparkujú ďalšie dve autá a pred domom zaparkujú ďalšie 3 autá. Podlahy v dome: na chodbe v kuchyni, obývačke a pracovni je vinil, v detskej izbe, spálni a v šatníku je celoplošný koberec, v kúpeľniach a na wc dlažba. Vybavenie kuchyne: indukčná varná doska, vstavaná rúra a mikrovlnka, vstavaná umývačka riadu, americká chladnička, drtička odpadu, digestor, kohútik s upravenou vodou reverzná osmóza a ostrovček. Na streche domu sa nachádza fotovoltaika 18 panelov 7,5 kWp s virtuálnou batériou. Strecha je plechová, izolácia 40 cm sklená vata. Terasa medzi obývačkou a bazénom je určená na relax a podlaha terasy je kvalitný drevoplast.

Na pozemku sa nachádza dvojgaráž spolu z dielničkou a wc s umývadlom o výmere 76 m2 (postavená z porfixu plus 20 cm zateplenie fasáda plus sibírsky smrekovec spredu a z boku). Bazén o výmere 7,5 m x 6 m s hĺbkou 1,5 m vyhrievanie bazéna tepelným čerpadlom so slanou vodou a zastrešením. Fínska sauna pre 4 osoby v prístavbe kde sa nachádza aj sprcha a wc ( podlahové kúrenie elektrické). Na pozemku sa ďalej nachádza zastrešený veľký altánok ( 7,5 m x 6 m )s letnou kuchynkou ( 6 m x 3 m) na grilovanie, oslavy a relax. Úžitková záhrada na pestovanie zeleniny a okrasná záhrada kde sú vysadené okrasné kríky a kvety. Automatická závlaha, studňa s hĺbkou 12 m a automatická kosačka vám zabezpečí viac času strávený s rodinou.

Dom sa predáva komplet zariadený nábytkom tak ako ho vidíte na fotkách. Stačí sa už len nasťahovať. Náklady na bývanie / mesiac: 110 € elektrina, 70 € plyn, 15 € voda. Veľmi dobrá občianska vybavenosť mesta, veľmi dobrá dostupnosť na diaľnicu D1 ( nemusíte sa zdržovať v zápche cez mesto), v tejto obytnej štvrti sa nachádza aj kvalitná reštaurácia v prípade, že ste nestihli uvariť obed na pešo 5 minút a takisto sa v lokalite nachádza aj udržiavané detské ihrisko, autobusová zastávka. Na bicykloch s rodinou viete ísť na kaskády kde máte viacero možností : kúpanie, vodné športy, korčuľovanie, tenis alebo si môžete vybrať trasu na bicykli smer Sereď popri vodnej nádrži alebo smer Šaľa popri Váhu. Susedia sú veľmi dobrý, lokalita vyhľadávaná a tichá, žiadne veľké premávky áut. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na 0902 208 854 alebo na pulcova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    190987
  • Celková rozloha:
    1244.00 m2
  • Rozloha:
    168.00 m2
  • Cena:
    444000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Nadštandardný krásny rodinný dom Galanta s bazénom, saunou a dvojgarážou EXKLUZÍVNE"