Investičný apartmánový dom na predaj Nesvady pri Termálnom kúpalisku

370000

Prehľad

SaleA – Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj apartmánový dom v meste Nesvady hneď pri termálnom kúpalisku. Jedná sa o apartmánový dom so 6 timi štúdiami – izby s kuchyňou a kúpeľnou kde sa nachádza manželská posteľ a balkón, a s 1 apartmánom, ktorý má obývačku s kuchyňou a jedálenský stôl, dve izby, kúpeľňu a terasku. Na pozemku sa nachádza 5 parkovacích miest a altánok na posedenie so záhradným domčekom. Apartmánový dom bol postavený pred 5 rokmi z tehly a je zateplený 10 cm polystyrénom. Každé štúdio alebo apartmán majú pred vstupom otváranie na kód a potom v izbe klasicky fungovanie elektriny na kartičku ako v hoteli.
Na prízemí sa nachádza apartmán s vlastným prístupom z vonku, z bočnej strany sa nachádzajú dve štúdiá a technická miestnosť kde sa nachádza práčka a serverovňa / internet.
Na poschodí sa nachádzajú štyri štúdiá a sušiareň.
Každé štúdio alebo apartmán sú vybavené: internetom, TV, komplet vybavenou kuchynkou s menšou chladničkou, dvojplatničkou, mikrovlnkou, rýchlovarnou kanvicou a inventárom, v každej izbe je klimatizácia, manželská posteľ, skriňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, wc a umývadlo.
Apartmánový dom je napojený na kanalizáciu, vodu, elektrické podlahové kúrenie- v každej miestnosti je termostat na ovládanie kúrenia, optika.
Apartmánový dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite mesta Nesvady hneď pri termálnom kúpalisku, momentálne sa v okolí tiež buduje 5 hektárové prírodné jazero na rekreáciu a vodné športy. Veľmi dobrá investičná príležitosť vo vyhľadávanej lokalite skrz termálneho kúpaliska , veľmi dobrá občianska vybavenosť mesta. Do Nových Zámkov sa dostanete za 10 min, do Šale 35 min, do Komárna za 20 min autom. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala kontaktujte ma na 0902 208 854 alebo na pulcova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    190988
  • Celková rozloha:
    400.00 m2
  • Rozloha:
    244.00 m2
  • Cena:
    370000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Investičný apartmánový dom na predaj Nesvady pri Termálnom kúpalisku"