Exkluzívny rodinný dom! Výborná lokalita. Novostavba. 5 izbový exkluzívny rodinný dom,dvojgaráž, 530m2, Tureň-Zonc okres Senec

365000

Prehľad

SaleA – Váš partner v realitách ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v tichej lokalite v Turni postaveného na pozemku o rozlohe 530m2. Dom dispozične pozostáva:prízemie- vstupná chodba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou vybavenou najmodernejšou kuchynskou linkou so zabudovanými elektrospotrebičmi, kúpeľňa so sprchovým kútom, hosťovská izba, šatník a samostatné WC. S obývačky je vstup na terasu. Poschodie-3 nepriechodné izby, veľká kúpeľňa s vaňou, bidetom a dvoj-umývadlom. Zo spálne a kúpeľne je vchod na priestrannú terasu. V celom dome je pekná mramorová dlažba, plastové okná, drevené zárubne s modernými dverami. Dom má podlahové kúrenie . Súčasťou domu je dvoj-garáž nad ktorou je postavený kompletný 2 izbový byt. Na dvore je prestrešený altánok so špeciálnym kozubom. Rodinný dom bol postavený v roku 2018, je zateplený a je k nemu vytvorený energetický certifikát. Obec Tureň je vzdialená od okresného mesta Senec iba 5 km , nachádza sa v nej škola, škôlka, obchodná reťazec Terno, pohostinstvá, služby.
Je tu možnosť využitia cyklotrasy vedúcej popri nehnuteľnosti, alebo aj splavovanie riečky Čierna Voda. Veľkou výhodou je krátka vzdialenosť na D1. Oplatí sa vidieť!
Pre bližšie info volajte na 0903 250 991 alebo krajcovicova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    186861
  • Celková rozloha:
    530.00 m2
  • Rozloha:
    174.00 m2
  • Cena:
    365000
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Exkluzívny rodinný dom! Výborná lokalita. Novostavba. 5 izbový exkluzívny rodinný dom,dvojgaráž, 530m2, Tureň-Zonc okres Senec"