Nová cena! Kompletne zariadený dvojizbový byt v Leopoldove, 45 m2, nízke mesačné náklady

0.00 m2

Prehľad

Sale-A, Váš partner v realitách ponúka na predaj dvojizbový byt v Leopoldove.
Byt má podlahovú plochu 45 m2 a predáva sa kompletne zariadený. Byt prešiel rekonštrukciou – bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, vymenená podlaha v celom byte, stropy znížené sadrokartónom.

Veľkou výhodou bytu sú nízke mesačné náklady a to najmä vďaka vlastnému vykurovaniu plynovými gamatkami, ktoré je nazávislé od ostatných bytov. Ohrev teplej vody je zabezpečený vlastným elektrickým boilerom.
K ochrane spotrebičov v domácnosti výraznou mierou prispieva napojenie na úpravu vody zn. Ecowater COMFORT 500 EcoMulti, ktorý tvrdú vodu zmäkčí.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kúpelne v ktorej je umiestnená vaňa spolu s wc, obývacej miestnosti s kuchyňou a samostatnej izby. Kuchyňa je zariadená v krásnom drevenom dekore, varí sa na plyne a súčasťou je aj ostrovček, ktorý dokonale nahrádza jedálenský stôl. Obývacia izba je vybavená pohodlným gaučom a skrinkou, na ktorú môžete položiť televízor. V spálni je umiestnené manželská posteľ, dve veľké skrine a pracovný stôl.

Obrovskou výhodou bytu je samostatná pivnica s rozlohou 10 m2. Miestnosť je kompletne prerobená, nová dlažba, vymaľované steny a môžete ju tak využiť podľa vlastného uváženia. Či už ako technickú miestnosť, odkladací priestor na pneumatiky, bicykle, kompóty alebo aj ako vlastnú voľnočasovú miestnosť.

Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, na skok od železničnej stanice, ktorá je odhlučnená. V blízkosti sú školy, škôlky, obchody, lekári, lekárne, detské a športové ihriská, čiže v prípade, že si vyberiete práve tento byt, bude Vám poskytnutá kompletná občianska vybavenosť.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na t.č. 0948 522 521 alebo na kovacova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    186961
  • Celková rozloha:
    0.00 m2
  • Rozloha:
    45.00 m2
  • Cena:
    91900
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Nová cena! Kompletne zariadený dvojizbový byt v Leopoldove, 45 m2, nízke mesačné náklady"