KOMPLETNE ZARIADENÝ BYT 2+1 S BALKÓNOM, SAMOSTATNÉ IZBY, 66m2, ŽILINA – CENTRUM

0.00 m2

Prehľad

SaleA – Váš partner v realitách vám ponúka na prenájom 2-izbový byt so samostatnými izbami a veľkým balkónom v top lokalite.

Sme v jednej z najžiadanejších lokalít mesta Žilina – Námestie Milana Rastislava Štefánika.

Moje meno je Ernest Drončovský, som realitný maklér a ponúkam vám možnosťť prenajať si 2-izbový byt so samostatnými izbami a veľkým balkónom práve v tejto lokalite. Byt je kompletne zariadený, takže v ňom nájdete všetko, čo potrebujete pre váš pohodlný a bezstarostný život.

Byt má nasledujúcu dispozíciu: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s WC, kumbál, samostatná obývacia izba, samostatná spálňa so vstavanou skriňou, plne vybavená kuchyňa. Príjemné chvíle si môžete vychutnať na veľkom balkóne orientovanom do dvora, kam sa dostanete priamo z kuchyne. Dostatok úložného priestoru vám zabezpečí vstavaná skriňa v spálni a kumbál.

Okrem skvelej dispozície vás nadchne aj jeho výborná poloha. Nachádza sa priamo v centre, s veľmi dobrou dostupnosťou k obchodom, reštauráciám, školám a všetkým potrebným zariadeniam.

Pre mladý pár je tento byt ideálnou voľbou. Cena nájmu je 550 Eur mesačne vrátane energií, TV a internetu pre dve osoby. V prípade 3 osôb je mesačné nájomné vo výške 600 Eur. Depozit je vo výške dvoch mesačných nájmov, t.j. 1100 Eur a minimálna doba nájmu je 12 mesiacov.

Byt sa nachádza v parkovacej zóne B.

Nezmeškajte túto príležitosť. Kontaktujte ma ešte dnes a dohodnite si obhliadku. Teším sa na vás.

INFO: 0903/ 310 506, droncovsky@salea.sk, ernestdroncovsky.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    14408
  • Celková rozloha:
    0.00 m2
  • Rozloha:
    66.00 m2
  • Cena:
    550
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "KOMPLETNE ZARIADENÝ BYT 2+1 S BALKÓNOM, SAMOSTATNÉ IZBY, 66m2, ŽILINA – CENTRUM"