Krásny rodinný dom Bojničky na pozemku 700 m2. Znížená cena do 31.10.2023.

199900

Prehľad

SaleA- Váš partner v realitách Vám ponúka výhradne na predaj rodinný dom v obci Bojničky pri Hlohovci s viacerými možnosťami využitia na bývanie aj podnikanie. Rodinný dom má obytnú plochu 195 m2 a je postavený na pozemku o výmere 700 m2, čo je ideálna výmera s možnosťou využitia na relax aj záhradkárčenie a pestovania vlastného ovocia a zeleniny.
Dom pozostáva z 2 bytových jednotiek, pričom každá disponuje vlastným vchodom. Menšia bytová jednotka sa nachádza na prízemí. Momentálne je využívaná ako dvojizbový byt, no je možné ju po drobných úpravách využiť aj na podnikateľské účely (napr. ako kaderníctvo, nechtový dizajn, kancelária atď.) alebo samostatný rodičovský apartmán. Táto bytová jednotka má vchod z prednej časti domu a má 2 izby. Dispozícia bytovej jednotky: vstup do izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC a spálňa. Prechod z vnútra aj do druhej bytovej jednotky, ktorý je možné uzamknúť, ale taktiež úplne otvoriť a prepojiť obe bytové jednotky dohromady. Druhá bytová jednotka má samostatný vstup z boku domu a má 4 izby. Dispozícia druhej bytovej jednotky na bývanie: vstupná priestranná chodba, otvorená veľká obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na balkón, z ktorého sa dostanete schodmi do záhrady, izba (momentálne pracovňa), schody na poschodie, samostatné wc s umývadlom, kúpeľňa s dvojumývadlom a vaňou, spálňa, priestranná detská izba a vstup na strechu. Interiér domu prešiel kompletnou rekonštrukciou ukončenou v roku 2022, vrátane nových rozvodov vody, odpadu, kúrenia a elektriny, nové plastové okná, interiérové dvere, podlahy, v kúpeľni a wc nové obklady, dlažba sanita, nová kuchynská linka so spotrebičmi a kuchynským ostrovčekom ( vybavenie kuchyne: indukcia, digestor, umývačka riadu, chladnička, rúra) v celom dome sú sadrokartónové stropy, nové stierky a strecha je zaizolovaná 20 cm polystyrénom plus izolačnou fóliou fatrafol. Zo zadného balkóna majiteľ urobil nové schody do záhrady. Rodinný dom je z 2/3 podpivničený čo ponúka priestor nielen pre uskladnenie vecí, ale aj možnosť vytvoriť v pivnici malú dielňu. Kúrenie v dome je možné kombinovať plynom alebo tuhým palivom. Dom je postavený z kvádrov. V záhrade sú betónové vyvýšené záhony na pestovanie zeleniny, stromy a kríky, ovocné aj okrasné a studňa na polievanie záhrady. Parkovanie vo dvore pre 3 autá, pred domom pre ďalšie 3 autá.
Dom teda ponúka široké možnosti ako pre väčšiu rodinu, tak aj pre podnikateľov. V obci je dobrá občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, obchod, autobusová zastávka, bar, farma Madonan pre deti a dospelých. Do Hlohovca 5 min autom do Piešťan 25 min autom. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na 0902 208 854 alebo na pulcova@salea.sk

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    186932
  • Celková rozloha:
    700.00 m2
  • Rozloha:
    195.00 m2
  • Cena:
    199900
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Krásny rodinný dom Bojničky na pozemku 700 m2. Znížená cena do 31.10.2023."