Rezervované Nová štvrť pri Trnave 4+1 nízkoenergetická novostavba 553m2 Cífer-Pác

229500

Prehľad

SaleA – Váš partner v realitách ponúka Moderné bývanie pri Trnave – Nová štvrť, moderne riešená, nízkoenergetická novostavba 4+1 typu – bungalov 553m2, v obci Cífer pri Trnave (Slnečné pozemky Cífer-Pác). Rodinný dom je v ponuke v štádiu „holodom“(s možnosťou dokončenia do štádia " štandard"- na základe vlastného výberu materiálov), napojený na inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrika, optika, na pozemku je zabezpečený prípoj plynu). Novostavba spĺňa všetky požadované štandardy. Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť, detaily približuje vizualizácia + pôdorys. Bonusom je: súkromná kúpeľňa s toaletou prislúchajúca k spálni.
Technické parametre: zastavaná plocha: (133m2), podlahová plocha bez terasy: (109m2), obvodové murivo: Brúsená tehla (hrúbka obvodových stien 300mm, vnútorné priečky 130mm), fasádna izolácia EPS hr. 160mm, podlahová izolácia EPS hr. 180mm. Fúkaná izolácia strechy – drevovlákno 40cm, strecha – väzníková, sedlová s odkladacím priestorom 27m2 s možnosťou zaťaženia fotovoltaickými panelmi s víziou do budúcna, strešná krytina – skladaná (Terran). Zabudované podomietkové krycie plechy a konzoly pre realizáciu elektricky ovládaných vonkajších žalúzii. Vykurovanie (podlahové) + ohrev vody – tepelné čerpadlo, 6-komorové vysoko kvalitné plastové okná Rehau s 3-sklom (interiér biela farba, exteriér antracit). Vchodové dvere: plastové Rehau so svetlíkom. V cene: kompletná predpríprava na klimatizáciu, zabudované podomietkové krycie plechy a konzoly pre realizáciu elektricky ovládaných vonkajších žalúzii, predpríprava na krb, alarm, vývod vody na terasu, prívod elektrického vedenia pre vonkajšiu bránu, video vrátnik a záhradný domček. Elektrické pripojenie pre exteriérové žalúzie. Farba fasády (možnosť výberu). V cene je zahrnutá: realizácia spevnených plôch (terasa) + (3x parkovacie státie). Predpokladané náklady na energie 100 €.
RD 1 – 553m2 cena v prevedení „holodom“ – 229 500,-€ REZERVOVANÉ
RD 2 – 553m2 cena v prevedení „holodom“ – 229 500,-€ REZERVOVANÉ
Termín dokončenia výstavby: 04/2024. Kolaudáciu zabezpečí Predávajúci.
Konkrétne otázky a možnosti zmien budeme konzultovať osobne. Po dohode je možné za príplatok rodinný dom dokončiť do štádia „štandard“ + oplotenie a položenie zámkovej dlažby. Výhodou: vybudovanie modernej MŠ + Potraviny (vzdialenosť 400m od nehnuteľnosti).
Obec Cífer je atraktívnym miesto pre potencionálnych obyvateľov a budúce generácie, jej zámerom je zlepšovať životné prostredie a zdravie svojich obyvateľov – budovanie a rozširovanie cyklotrasy, kúpalisko, občianska vybavenosť (MŠ, ZŠ, AS, ŽS, obchody, pošta, lekár, lekáreň). Dostupnosť : TT (7 minút autom), SC (10 minút autom), prípoj na D1.
INFO: kosutova@salea.sk Tel. č.:0911544948.

 

Podrobnosti

  • ID nehnuteľnosti:
    188402
  • Celková rozloha:
    553.00 m2
  • Rozloha:
    109.00 m2
  • Cena:
    229500
  • Status nehnuteľnosti:

Pridajte ako prvý hodnotenie pre "Rezervované Nová štvrť pri Trnave 4+1 nízkoenergetická novostavba 553m2 Cífer-Pác"